понеделник, юли 22, 2024

Индустриални ножове

– за рециклиране на пластмаси, гума и други материали
– ножове и циркулярни дискове за дървообработване
– ножове за метало-обработващата индустрия
– за производство на хартия и картон

Предлагаме ножове за машини на следните производители:
Lindner, Ngr, Untha, Wittmann, Mewa, Mtb, Rapid, Disan, Metso, Mus-max gmbh, Eldan и др.

ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА ПЛАСТМАСИ, ГУМА И ДРУГИ МАТЕРИАЛИ

Ножовете за рециклиране се произвеждат от висококочествена инструментална стомана, с максимална износоустойчивост.

Модерното оборудване използвано в производството, както при механичната оброботка така и при темперирането ни позовляват да постигаме оптимални резултати по отношение пецизността на изработката и закаляването.

Използваните инструментални стомани, които купуваме са само от най-добрите европейски производители.

НОЖОВЕ И ЦИРКУЛЯРНИ ДИСКОВЕ ЗА ДЪРВООБРАБОТВАНЕ

Ножовете за преработка на дърво са произведени от висококачествена инструментална стомана с висока механична устойчивост. Всички изделия са прецизно темперирани, за да отговарят на най-високите стандарти за качество.

НОЖОВЕ ЗА МЕТАЛО-ОБРАБОТВАЩАТА ИНДУСТРИЯ

За метало-обработващата индустрия, можем да предложим ножове с най-различни размери и форми, за гилотини /за рязане на листов материал/, за рециклиращи машини, мелници, шредери и машини за производство на различни видове метални профили.

Чрез избора на подходящ материал, подходяща степен и вид на закаляването /според предназначението им/, можем да гарантираме най-добрата износоустойчивост, надеждност и прецизност на рязането на нашите ножове.

Един от най-важните процеси при производството на ножове за метало-обработващата индустрия е топлинната им обработка /закаляването/. Ние гарантираме прецизността на този процес с най-новата технология – чрез вакуум. Метало-обработващите машини които ползваме са от последно поколение на водещи европейски марки, което гарантира точността на изработка на всеки един наш продукт.

ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХАРТИЯ И КАРТОН

За производство/рециклиране на хартия и картон предлагаме прави или кръгли ножове. Те намират приложение още и в производството на целулоза, графичната и печатната индустрия и производството на тоалетна хартия.

Всички ножове за хартия се произвеждат само от най-висококачествена стомана използвана за направата на инструменти и се закаляват в сонтролирана среда /вакуум/, което осигурява дългия им живот и прецизността на рязането им.

« назад

Индустриални ножове