сряда, юни 19, 2024

За нас

Перфора ООД е българска търговско-производствена компания, специализирана в доставката и реновиране на различни индустриални консумативи и части. Нашите продукти намират приложение във всички видове производства, като: производството на храни, рециклиране на метали и пластмаси, шприцване и екструдиране на пластмасови детайли, в производството на стъкла, в автомобилната индустрия, при производство на масла, битова химия и други подобни.

Перфора ООД си партнира с производствени фабрики от Германия, Чехия, Словения, Италия и Холандия.
С помощта на партньорите ни доставяме на българския пазар оригинални и качествени продукти като ножове за мелници и шредери, термо-изолация за шприцове, шнекове и цилиндри за шприцове и екструдери, всякакви по вид и размер  ножчета без значение от формата и големината им ( от бръснарски ножчета до ножове за шредери за коли) .

Освен нови части и консумативи, предлагаме изработка и реновиране на метални изделия по чертеж или мостра от въглеродна, неръждаема, киселинно-устойчива и жаро-устойчива стомана.

Нашата основна цел и мисия е да предлагаме винаги качествени продукти и услуги гарантиращи безпроблемната работа на нашите клиенти.